19 augustus 2009

huisje boompje beestje

Het leven in Oud beijerland bevalt me uitstekend! Op mn hyves (zie link hiernaast) kun je wat foto's vinden van ons nieuwe stekkie!

Het leven is mooi, maar soms ook best wel duur. Sinds dat we hier wonen hebben we al 4 (!) boetes gereden. Dat terwijl we echt al minstens 2 jaar geen boete meer hadden gehad. Het erge is nog wel dat ik 3 van de 4 boetes heb gereden :S Shame on me! Gelukkig zijn het maar kleine boetes, maar toch! Ik weet genoeg andere leuke dingen die ik van dat geld kan doen!

Een nieuw huis kost zoveel geld, 't vliegt er uit! Even dit kopen, en nog even wat van dat kopen... al die kleine bedragen = een groot bedrag bij elkaar!

Daarbij komt ook nog eens kijken dat de CV 2 maanden uit heeft gestaan. Toen we het oude beestje weer aan wilden zetten werkte het niet meer. Er moest een onderdeel vervangen worden. We hoopten maar dat de CV het weer zou gaan doen zodra het nieuwe onderdeel er in zou zitten. NOT! Er moest een heuse monteur komen. Gelukkig deed hij het toen wel. MAar er was wel wat meer wat vervangen moest worden. Op dit moment is er weer een monteur in huis bezig om die onderdelen er in te zetten. Maar goed, hij benadrukte al weer dat dit ook weer een hoop geld zou gaan kosten. Fijn hoor..
Goed het is eind van de maand en dan is het altijd wat krapper met geld. Maar we zijn gezegende mensen hoor! We mogen weten dat we lekker wat geld terug krijgen van de belasting en tja, we moeten gewoon weer even wat rustiger aan doen met het uitgeven van geld. Simpel toch?!

Volgende week gaan we alleen nog wel even geld spenderen. We zijn dan namelijk 4 jaar getrouwd en dan gaan we altijd een nachtje weg met zn twee. Vorig jaar heeft Arn het allemaal geregeld, dit jaar ben ik aan de beurt. Heerlijk even weg! Dat is nu extra lekker omdat we ook niet op vakantie geweest zijn deze zomer. Hopen dat het volgende week net zulk lekker weer is als vandaag! (volop zon)

Jaap heeft het trouwens ook super naar zn zin. Hij mag nu natuurlijk naar buiten en dat is helemaal leuk! Is hij eenmaal binnen dan ligt hij (bijna) alleen maar te pitten! Saaie kat geworden dus.. nee hoor, vind het wel fijn dat hij wat rustiger is.

1 opmerking:

Eef zei

Joehoe, lekker aan het bloggeren!

Geld geld geld, bleeh, soms zou je gewoon weer terug willen naar vroeger he, dan was ik vast niet gespecialiseerd in het telen van aardappels (ik heb de balkonaardappel weg moeten gooien), maar misschien wel in rucola. En dan konden we ruilen: 'Heb jij van de groene groentes een kilo sperziebonen?' 'Heb jij dan van de komkommerachtigen, de courgette?'
Ik vind het leuk om wat te lezen en ik vond het errug gezellig met jou op de betteld. Heb je trouwens een boete gereden op de terugweg? Of zijn drie van de boetes op de rit van zelhem naar thuis in de wacht gesleept?
Hmm.. wat rustiger rijden hoor!

Doeiii! Liefs